Catering in bucuresti sector 4 la preturi mici

Esti din Bucuresti si cauti un serviciu de catering in sectorul 4? Pomello iti livreaza mancare gatita oriunde in sectorul 4, mancare la oala, tava sau la cratita, exact ca la mama acasa.

Livrare de mancare gatita in sectorul 4 prin serviciu de catering Pomello

Cu doar cateva clickuri poti comanda mancare la oala in sectorul 4, la birou sau la tine acasa. Serviciul de catering Pomello iti ofera mancaruri gatite exact ca la mama acasa.

Pomello, serviciu de catering in sectorul 4, va pune la dispozitie diverse mancaruri livrate la oala, tava sau cratita.

Despre sistemul de livrare mancare Pomello

Pomello este o firma de catering din Bucuresti, fiind prima firma de acest gen din Bucuresti ce a introdus in Romania conceptul de livrare mancare la oala. Acest concept, desi popular in alte state ale lumii, a fost importat la noi in tara abia in anul 2008. Ideea celor de la Pomello s-a bucurat de o mare popularitate.

Caterig in Bucuresti de la Pomello

Pomello si-a dezvoltat de-a lungul timpului un sistem de catering si livrare mancare foarte bine pus la punct. Astfel, cei care vor sa comande mancare trebuie doar sa intre pe site, sa selecteze mancarea si numarul de portii dorit si apoi sa precizeze intervalul orar in care doresc sa primeasca mancarea. De obicei, mancarea comandata de la Pomello.ro este livrata dupa patru-cinci ore din momentul plasarii comenzii. Astfel, daca spre exemplu locuiesti sau muncesti in sectorul 4 si doresti mancare pentru pranz, poti face comanda de dimineata sau de seara.

» Preluat de pe LivePr.ro - Catering in bucuresti sector 4 la preturi mici