Mancare pentru caini Bosch online de la PetPal.ro

8 noiembrie 2013

PetPal este un pet shop ce comercializeaza hrana si accesorii pentru animale: caini, pisici, rozatoare, reptile, pesti etc. De la hrana pana la acvarii, tot ce tine de animale de companie vei gasi pe acest pet shop online.
Pet Pal va pune la dispozitie mancare caini Bosch ieftina la cel mai bun pret de pe piata!
Gama Bosch High Premium Concept este produsa in Germania, folosind tehnologie de varf pe parcursul intregului flux tehnologic, atat in faza de productie cat si in cea de ambalare. Bosch va pune la dispozitie gama High Premium Concept, al carei prim ingredient este carnea proaspata de cea mai buna calitate.
Hrana se remarca in egala masura prin valoarea nutritionala ridicata si prin palatabilitatea crescuta, fiind acceptata cu usurinta si consumata cu placere de catre caini.
Gama beneficiaza de o bogata oferta sortimentala, variantele care o compun venind in intampinarea unei palete largi de nevoi nutritionale. Veti regasi in cadrul gamei sortimente adaptate particularitatilor metabolice ale diferitelor categorii de varsta, precum si necesitatilor nutritionale specifice anumitor stari fiziologice (gestatia, lactatia) sau patologice (alergii alimentare, exces ponderal, afectiuni hepato-renale).
Produsele sunt bine tolerate si au o palatabilitate crescuta.
Veti descoperi o serie de beneficii suplimentare, precum: bunastare, vitalitate, echilibru ponderal, asigurarea unei dezvoltari optime a oaselor si articulatiilor/prevenirea afectiunilor articulare prin suportul nutritional optim (extractul de midii-bogat in glucozamina si sulfat de condroitina), reducerea aparitiei tartrului prin actiunea abraziva a crochetelor, formularea sortimentelor de hrana in conformitate cu particularitatile comportamentului alimentar al diferitelor talii, si, nu in ultimul rand, un exceptional raport pret-calitate.
Intra pe http://www.bosch-dogfood.ro pentru alte detalii.

» Preluat de pe LivePr.ro - Mancare pentru caini Bosch online de la PetPal.ro